Kriston Intim Torna®
tanfolyamok

CSOPORTOS TRÉNINGEK

A Kriston Intim Torna® (KIT) egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, és gyerekek számára. Célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését. Fejleszti a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, és állóképességét, amely jótékony hatását lelki folyamatainkon is érzékelteti.
A rendszeres, szorgos, kitartó, örömteli gyakorlás már rövidtávon is hoz eredményeket, hosszú távon pedig örök életre szóló szemléletváltáshoz vezet.

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

A Kriston Intim Torna® anyaga fejleszti a rejtett izmaid gyorsaságát, erejét, és állóképességét. Jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet.

A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán, az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár.