Kriston Intim Torna® Férfiaknak

A változás lehetősége, ami egészséghez segít.

A férfi altest, edzés és gondoskodás nélkül ugyanúgy, mint egy edzetlen has, gyengülni kezd! Nem, nem csak a nőknek van szüksége intim tornára. A Kriston®-módszer egyedülálló oktatási módszer, melyetKriston Andrea dolgozott ki. Nem hasonlít más gátizomra ható tréningekre. A Kriston Intim Torna® Férfiaknak mozgásanyaga a rejtett izmok feszességét fejleszti. Bármilyen életkorban sikerrel elsajátítható, a torna könnyen beilleszthető a napi rutinba. A magyar módszer egyedülálló a világon, mára már fogalom, melyet Kriston Andrea még munkájának kezdetekor talált ki, sem magyarul, sem más nyelven nem létezett, elválaszthatatlanul összeforrt tevékenységével, melyrőlkönyv is született

Miben

segít a Kriston-módszer?

A mozgás jelentős változáshoz segít az egészséged, és a szexualitás kapcsán is. A tréning után gyakori a gyors, megdöbbentő, és minőségi változások sora. Képes leszel óvni a hasi szerveidet, gatizmodat, az azokat ellátó ereket, illetve a hasi kötőszövetrendszert az alhasban.

A tornától a pénisz magasságát adó izom erősebbé válik, erőteljesebbé válik a magömlés, és az erekció, intenzívebb lesz az orgazmus, csökken az utócsepegés, fejlődik a vizeletelzáró képesség. A prosztata mozgatása miatt a mirigyműködés fokozódik, és intenzív hormonfürdő támogatja a prosztata egészséges működését.

Az alhast stimuláló gyakorlatsor megszűnteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek visszahúzódását, illetve gyorsítja a felépülést műtét után.

Hasznos ismeretekre teszel szert a nők szexuális természetével, és az orgazmusukkal kapcsolatban is.

Mikor

időszerű a Kriston Intim Torna®?

Hogyan

végezzük a tornát?

A tréningen a torna és az ismeretátadás felváltva követi egymást. A mozgásanyag hamar érezteti a hatását, a foglalkozás elején kitöltött kérdőív alapján pedig egy egyéni programot is kapsz majd. Örömmel tapasztalod majd, hogy minden új mozgáselem növeli az önbizalmad, az egyéni programnak köszönhetően pedig teljesen magabiztosan fogod otthon is végezni a gyakorlatokat.

A tréning végén egyéni mozgásprogram és egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlást, mely a Kriston®-módszer hivatalos weboldalán keresztül érhető el. Mozgás közben célszerű kényelmes ruházatot viselni, ami nem szorítja le a hasat, illetve a gátizmokat.

A témáról tovább tudsz tájékozódni ebben a könyvben:  Kriston Andrea – Kriston intim torna férfiaknak – A férfierő megtartása 

Rólam mondták

Tudtad?

A Kriston Intim Torna® többféle tanfolyamon is elsajátítható. Jelentkezhetsz egyéni vagy csoportos tréningekre, eldöntheted, hogy személyesen vagy online szeretnéd elsajátítani a tornát, később pedig gyakorlóórákon is részt vehetsz.