Kriston Intim Torna® Férfiaknak

A Kriston-módszer egyedülálló oktatási módszer, amely nem hasonlít más gátizomra ható tréningekre. A férfi altest, edzés és gondoskodás nélkül ugyanúgy, mint egy edzetlen has, gyengülni kezd! Nem, nem csak a nőknek van szüksége intim tornára.

A Kriston Intim Torna® mozgásanyaga a rejtett izmok feszességét fejleszti. Bármilyen életkorban sikerrel elsajátítható, a torna könnyen beilleszthető a napi rutinba.

Miben segít a Kriston-módszer?

A mozgás jelentős változáshoz segít az egészséged, és a szexualitás kapcsán is. A tréning után gyakori a gyors, megdöbbentő, és minőségi változások sora. Képes leszel óvni a hasi szerveidet, gatizmodat, az azokat ellátó ereket, illetve a hasi kötőszövetrendszert az alhasban.

A tornától a pénisz magasságát adó izom erősebbé válik, erőteljesebbé válik a magömlés, és az erekció, intenzívebb lesz az orgazmus, csökken az utócsepegés, fejlődik a vizeletelzáró képesség. A prosztata mozgatása miatt a mirigyműködés fokozódik, és intenzív hormonfürdő támogatja a prosztata egészséges működését.

Az alhast stimuláló gyakorlatsor megszűnteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek visszahúzódását, illetve gyorsítja a felépülést műtét után.

Hasznos ismeretekre teszel szert a nők szexuális természetével, és az orgazmusukkal kapcsolatban is.

Mikor időszerű a Kriston Intim Torna®?

 • ha fejleszteni szeretnéd a szexuális képességeidet
 • ha növelni szeretnéd a libidót
 • ha fokozni szeretnéd a merevedési képességed, a nőkre való feromon hatást
 • ha prosztatagyulladással, vagy annak hajlamával küzdesz
 • ha prosztata megnagyobbodásod van
 • ha nehezen megy a magömlés kontrollja
 • ha vénatágulataid vannak a gáton
 • ha lassítani szeretnéd a férfi klimaxhoz társuló tüneteket
 • ha műtét után óvni kívánod magad, vagy vizeletvesztést tapasztalsz, mint szövődményt
 • ha többet szeretnél tudni a nők orgazmushoz segítéséről
 • ha erőteljesebb orgazmust szeretnél megélni

Hogyan végezzük a tornát?

A tréningen a torna és az ismeretátadás felváltva követi egymást. A mozgásanyag hamar érezteti a hatását, a foglalkozás elején kitöltött kérdőív alapján pedig egy egyéni programot is kapsz majd. Örömmel tapasztalod majd, hogy minden új mozgáselem növeli az önbizalmad, az egyéni programnak köszönhetően pedig teljesen magabiztosan fogod otthon is végezni a gyakorlatokat.

Az egyéni mozgásprogramot egy hanganyag is segíti, amitől még hatékonyabb a gyakorlás a mindennapokban. Mozgás közben célszerű kényelmes ruházatot viselni, ami nem szorítja le a hasat, illetve a gátizmokat.

A témáról tovább tudsz tájékozódni ebben a könyvben:  Kriston Andrea – Kriston intim torna férfiaknak – A férfierő megtartása 

Ők már jártak nálam

Az intim torna férfiaknak rendkívül hasznos, nagyon sokat tudtam meg a (férfi) szerveim működéséről, és a gyakorlatok segítségével, amelyeket a kurzus során tanultam, napról-napra jobban érzem az eddig rejtett izmaimat. Azt hiszem mindezt a tudást sokkal több férfinak kellene elsajátítania ahhoz, hogy boldogabb, kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjanak élni, hogy ne legyenek szégyellt érzéseik, élményeik. Köszönöm szépen.

Árpád

Anna megtestesítette a tökéletes trénert. A képzés szemléletes, gyakorlatias volt, ráadásul jó hangulatban telt. A tökéletes instrukcióknak és szemléltetésnek köszönhetően meglepően könnyen sikerült elsajátítani az ismeretanyagot és a gyakorlatba ültetni egyaránt. Hangja kellemes, megnyugtató. A legjobb oktató, bátran ajánlom másnak is. Nagyon szépen köszönöm!

Lajos