Kriston Intim Torna® Nőknek

A változás lehetősége, ami egészséghez segít.

A Kriston Intim Torna® egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, melyet Kriston Andrea  dolgozott ki. A magyar módszer egyedülálló a világonmára már fogalom, melyet Kriston Andrea még munkájának kezdetekor talált ki és sem magyarul, sem más nyelven nem létezett, azóta elválaszthatatlanul összeforrt tevékenységével, melyről könyv is született.  A Módszer teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható, nők, férfiak, és gyerekek számára is. Célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését. A gyakorlatok egyszerűek, és szórakoztatóak.

Miben

segít a Kriston-módszer?

A torna komoly változásokat hoz az életedbe. Örömmel tapasztalod majd, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és egyre magabiztosabb leszel. A Kriston Intim Torna® mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelsz, mintha koloncok lennének rád kötve.

Jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá tornázható az altest.

A Kriston Intim Torna® feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruációs görcs, inkontinencia. A Kriston Intim Torna® tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár.

A 12 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék, melyre jellemző a hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. A tanfolyamot elvégző
hallgatókat a tanfolyam végeztével egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni
gyakorlásban, melyet a Kriston®-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el. 

Mikor

időszerű a Kriston Intim Torna®?

Kinek

nem JAVASOLT a Kriston Intim TornA®?

A Kriston Intim Torna® bármely gyakorlatsora a menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető, illetve kismamák számára is ajánlott, amennyiben a normál életmódról nincsenek letiltva a várandóság ideje alatt. A Kriston Módszert bármilyen életkorban könnyedén, biztonságosan tudja végezni minden nő, és férfi, akinek mozdítható a záróizma.

A tornát nem szabad végezni:

Rólam mondták

Hogyan

lehet beleilleszteni a mozgást a mindennapokba?

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, nem kell kapkodni, nem sietünk. Ne aggódj, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról.

A tréning 12 órájával elsajátítható tudás elegendő ahhoz, hogy saját magad, önállóan otthon gyakorolva a módszert változásokat, eredményeket érj el. A tréning végén egyéni mozgásprogramot kapsz, és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot. Ha megtanultad az egyéni gyakorlatsorodat, valójában nincs szükséged másra, mint hogy minden nap végezd a gyakorlatokat. Ez nem vesz többet igénybe, mint kb. 20 perc. Ez nem olyan sok, igaz? A rászokási periódusban segítség lehet a csoporterő, és a tapasztalatcsere.

Fontos, hogy mozgás közben kényelmes ruha legyen rajtad, másra nem is lesz szükséged, csak egy törölközőre, vagy jógaszőnyegre. A rendszeres, szorgos, kitartó, örömteli gyakorlás változáshoz vezet.

Tudtad?

A Kriston Intim Torna® többféle tanfolyamon is elsajátítható. Jelentkezhetsz egyéni vagy csoportos tréningekre, eldöntheted, hogy személyesen vagy online szeretnéd elsajátítani a tornát, később pedig gyakorlóórákon is részt vehetsz.