Kriston® gyakorlóóra - érezhető hatás változatosan

A gátizmaink rendszeres törődést igényelnek a feladataik ellátáshoz, ezért javasolt a Kriston® Intim Tornát életmódunk részévé tenni. Ennek örömteli módja a Kriston® Gyakorlóóra, ami életkortól függetlenül a nőiség gondozását adja.

Az órán a záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna® gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a gyakorlatok hatására az idegrendszer kímélő üzemmódba kapcsol, ami csökkenti a stresszből származó tüneteket.

Különösen javasolt a mozgás az egészséggondozáson túl a várandósság ideje alatt, a szülés után, egyes altesti beavatkozásokat követően (inszemináció, lombik, vetélés, abortusz, méheltávolítás, hüvely tágítással járó beavatkozások), menopauzára készülve és azt követően is. Kifejezetten javasolt még székrekedés, aranyér, inkontinencia, szétnyílt hasfal (rectus diastasis), altesti gyulladás esetén is. Kiváló lehetőség a szexuális funkciók javítására, abúzus esetén akár önsegítő eszközként a terápia kiegészítésére.

A rendszeres óralátogatás azoknak is ajánlott, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

Tréning típus Időpont Helyszín Ár Jelentkezés
Tréning típus Kriston Gyakorlóóra nőknek online
Időpont 2024.02.26. 13:00 - 13:30
2024.02.27. 13:00 - 13:30
Helyszín ONLINE
visszanézhető
Ár 4.000 Ft vagy 2.500 Ft/alkalom
Jelentkezés
Tréning típus Kriston Gyakorlóóra nőknek online
Időpont 2024.03.05 14:00 - 14:30
2024.03.07. 14:00 - 14:30
Helyszín ONLINE
visszanézhető
Ár 4.000 Ft vagy 2.500 Ft/alkalom
Jelentkezés

Kriston Intim Torna® egyéni ismétlő óra

- Az otthonodban vagy online -
20.000 Ft/óra
  • Időtartam: 1,5 - 2 óra
  • Helyszín: a saját otthonodban
    (kiszállási díj távolság függvényében)
  • Fizetési eszközök: készpénz, utalás

Kriston Intim Torna® egyéni ismétlő óra

- Bérelt teremben -
20.000 Ft/óra
  • Időtartam: 1,5 - 2 óra
  • Helyszín: bérelt terem
    (a terembérleti díjat az ár nem tartalmazza)
  • Fizetési eszközök: készpénz, utalás