KRISTON®

Gésák titka

Engedd, hogy az önfeledtség elragadjon!

A nő magas szintű szexualitása természetes módon támogatja a hormonális és a szervi egészségét, javítja a termékenységet, a mentális állapotot, valamint növeli a vitalitást.

A 12 órás tanfolyam azon képességeket fejleszti, melyek hatására magasabb nívón élhetik a nők a szerelmi életüket. A hüvelyben átélt orgazmus mindenki számára elérhető, csupán azon törvényszerűségeket érdemes betartani, amik ehhez elengedhetetlenek. Ennek hatása jelentős a hormonális állapotra, az önértékelésre és a párkapcsolatra.
Életünk során többször érdemes új szintre emelni a szexualitást, hiszen a szerelmi libidó jelentősen átalakulhat az élet és a kapcsolat különböző szakaszaiban.

A tréning mozgáselemei a Kriston Intim Torna® Nőknek tanfolyam gyakorlataira épülnek, melyek fejlesztik a szexuális érzékiséget, az erotikus reakciót, az ügyességet és az izomfunkciót. Hatására nagyobb az átélhető és a nyújtható öröm. A tréning végén egyéni mozgásprogram és egy Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlást, mely a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érhető el.

Tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben fejlesztjük személyiségünk boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát. Életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, hogy a bennünk élő szenvedélyes nő és az érzéki Teljes NŐ szabaddá váljon.

A tréning mozgásból és “életmesékből” áll. Ez utóbbi során a történetek új szempontokat adhatnak önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására oldódnak a gátlások, félelmek. Elolvadhatnak megkövült részeink. Változás nélkül nem mész haza, jó lesz neked!

A tréning minden egészséges és alhasi tünettel élő nő számára ajánlott. A tréning lehetőséget ad feltárni azon elakadásokat, melyek következtében kialakulhat endometriózis, vérzési rendellenesség, PCOS, mióma, ciszta, megfoganási nehézség, orgazmushiány, “száraz hüvely”, libidóhiány, hormonális rendellenesség, nehéz elköteleződés, negatív párkapcsolati mintázat.

Tudtad?

Minden Kriston Intim Torna® alap tréninget nálam végzett tanítványt kedvezménnyel ajándékozok meg.