Termékenységtudat

azaz tudatos termékenység

Használd ki a ciklusodban rejlő erőt!

A termékenységtudat módszer egy hormonmentes, természetes szabályrendszer, melyet 99,4%-os biztonsággal használhatsz fogamzásgátlásra, amikor pedig szeretnéd babatervezésre. Minden, amit tudnod kell a ciklusodról, a menstruációról, a termékenységről, menopauzáról, szülés/szoptatás utáni termékenységről ebben a Módszerben benne van.

A Módszer nagyon egyszerű, tudományosan igazolt, teljesen természetes, amelynek nincs mellékhatása. Ennek segítségével pontosan megismered a ciklusodat, és azt, hogy mikor vagy termékeny és mikor nem. Olyan módszer, amivel magasabb, miNŐségibb szintre tudod emelni Nőiségedet, szinte használati utasítást kapva önmagadhoz, tested működéséhez.

Függetlenül hosszától és kiszámíthatóságától, a női testnek van egy tökéletes rendszere, mely alapján pontosan meg lehet állapítani a termékeny napokat egy-egy ciklus során. Ehhez nem kell más, mint papír, ceruza, hőmérő, akár applikáció és egy kis tanulás.

A termékenységtudat 100% tudomány. Két vagy három elsődleges termékenységi jel megfigyeléséről szól, ezek:

A módszerrel ún. termékenységi jelekről fogunk megtanulni. Ezeket a jeleket vizsgálva meg tudjuk állapítani, hogy az adott napon termékenyek vagyunk-e. Ezért, ha te babát tervezel, akkor kimondottan ezeket a napokat érdemes keresni az együttléthez, míg, ha nem akarsz babát, akkor ezeken a napokon védekezni szükséges. A tanfolyamon ezekre mind pontos szabályrendszert fogsz kapni.

Hogyan

képzeld el a tanulást?

A tanfolyam személyesen vagy online zajlik, a saját otthonod kényelméből vagy személyesen tudsz tanulni, saját tempódban, mert csak ketten leszünk. A tananyagot én adom vagy küldöm, ha külföldön élsz. Ezt egészíti ki két személyes vagy online egyéni oktatás is, tehát ha külföldön élsz, akkor is elérhető számodra a tudás. 

Az első kész ciklusnaplód után egyénileg konzultálunk online vagy személyesen, amiben kielemezzük a naplódat és átbeszéljük a kérdéseidet, ezután még két ciklusban segítelek! Összesen három ciklusnaplóban segítelek, mert ennyi idő után már biztossá válik a tudás.

A tanfolyam

tematikája

A tanfolyamhoz jár:

A tanfolyam díja:

Ha nem szeretnél lemaradni a tanfolyammaql kapcsolatos információktól, iratkozz fel hírlevelemre!

.