SZANNA

Rólam

Szlameniczky Anna vagyok: Kriston Intim Torna® tréner, Termékenységtudat oktató-jelölt, Pilates- és LoveYourBelly® oktató, három gyermek édesanyja, eredeti foglalkozásomat tekintve építészmérnök.

Szakterületem a Női és Férfi kismedencei szervek, a rejtett izmok (húgycső, hüvely, végbél), az egészséges intimitás tudatos védelme és fejlesztése, a szétnyílt hasizom regenerációja, illetve a Női Termékenységtudat.

Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, testünkből sem: még ha csak ülünk rajta egész nap, akkor is gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak. Ugyanígy, hasizmunk vagy a ciklusunk, intimitásunk is ugyanekkora figyelmet és gondoskodást érdemel. Mindig is az anatómia megszállottja voltam. Szeretem érteni mi miért fog a legjobban működni, legyen szó egy házról vagy a testünkről. Kíváncsiságomat kielégítve 2012-ben sport- és pilates oktatói végzettséget szereztem.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston®-Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő érzelmi mozgatórugók feltérképezése is.  A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. A tréninget követő első ciklusra a görcsök megszűntek.  A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

2017-ben, kislányom születése után szembesültem azzal, hogy a hasizmom szétnyílt, ekkor szereztem LoveYourBelly® oktatói végzettséget, mellyel nem csak önmagam, de a hozzám forduló Nőket, Férfiakat is támogathatom. 2022 óta tartok a Kriston®-Módszeren belül Kriston® Gésák Titka tréninget is, mely a Nő magasabb szintű örömét támogatja.  Jelenleg Termékenység tudat oktatónak tanulok egy angliai képzésesen. 

Saját élményeim meghatározó alappillérei “oktatói karrieremnek”, melyek úgy gondolom hiteles szakértővé tettek. 

Célom, hogy az általam oktatott Módszerek minden Nő és Férfi számára természetes napi rutinná váljon. Ez a tudás adódjon tovább a következő generációknak, segítve Nők és Férfiak testi és mentális egészségét.

Amit még érdemes tudnod rólam:

A családom az első, mindig tanulok valamit, az út napos oldalán megyek, ha lehet és kávé függő vagyok.

Velem tartanál egy csoportos vagy egyéni tanfolyamra?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

AKIK

már jártak nálam

Tudtad?

Mivel folyamatosan fejlődök és tanulok, már többféle tanfolyamom közül is választhatasz!