RÓLAM

Szlameniczky Anna vagyok, Kriston Intim Torna® tréner, pilates- és LoveYourBelly® oktató, építészmérnök, három gyermek édesanyja.

Építészmérnökként mindig is azt vallottam, hogy mindennek van rendszere. Szeretem ezt a tervezésben is, és akkor is, amikor a saját testemről van szó. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, testünk egyik része sem maradhat gondoskodás nélkül. Legyen az a hátizmunk, a hasizmunk, vagy a gátizmunk.

„Mindig is közel állt hozzám az anatómia és a mozgás”

Mindig szerettem érteni, melyik mozdulatot miért érdemes csinálnom, és milyen hatással lesz rám.

2012-ben döntöttem el, hogy sportoktató leszek. Ugyanebben az évben ismerkedtem meg a pilates jótékony hatásával és a Kriston Intim tornával. Mindhárom terület meghatározó része maradt az életemnek. A Kriston Módszerrel szintén ebben az évben ismerkedtem meg, ahova saját motivációból érkeztem, és még nem sejtettem, milyen nagy hatással lesz a későbbi életemre.

A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő érzelmeink is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. A torna, és a hozzá kötődő érzelmek fontosságát kisfiaim és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztaltam. 

Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”. 

„A tanfolyam hatására női létem új formát kapott”

Nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal az önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mindaz, ami addig tabu volt. Menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell, változhatok.

Célom, hogy a módszer tanításával ezt minél több nő és férfi megtapasztalhassa.

Velem tartanál egy csoportos vagy egyéni tanfolyamra?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ők már jártak nálam

Mindenkinek csak ajánlani tudom a tornát és Annát is. Pár nap tornázás után tapasztaltam a pozitív változás, panaszaim enyhülését, megszűnését. És ami a legfontosabb, hogy a panaszokat okozó lelki hátteret is szükséges kezelni, feloldani amire szintén segítséget nyújtott a tanfolyam. Köszönöm!

Erika

Anna kedves volt, figyelmes, biztonságot sugárzó. Tetszett a tréning ritmusa, könnyen követhető volt és Anna nagyon érzékletesen magyarázott. A gyakorlatok tanulásánál el tudtam lazulni, tudtam magamra figyelni, Anna nagyon jó légkört teremtett ehhez.

Eszter

Nagyon hasznos volt a tréning, sok olyan információ hangzott el, ami javamra válik hosszútávon is, több területen. Az órák kellemesen teltek, Anna jó előadó és jó hangulatot teremtett. Szerintem nagyon megéri részt venni a tanfolyamon.